Poslednja šansa za srpsku Dota 2 reprezentaciju: Večeras igramo protiv Grčke

Srećno momci!

  • 0
dota2-srbija-iesf2021

Foto: SESE

Grupna faza regionalnih Dota 2 kvalifikacija za svetsko IeSF prvenstvo je još uvek u toku, a Srbija večeras u 19:30 časova ulazi u okršaj sa reprezentacijom Grčke.

Za našu Dota 2 reprezentaciju nastupaju momci koji su igrali za ekipu Prasad, Petar ”mali burgos” Milenković, Kosta ”miniorc00” Stankovski, Danilo ”BoSs.Xstyle” Mulc, Mihajlo ”Mangup” Tripković i Stevan ”fonqu” Đurović.

Naši dotaši nažalost nisu imali nimalo sreće, jer su dobili verovatno i najtežu grupu na celim kvalifikacijama. Završili su u grupi B sa Rumunijom i Grčkom, za čije sastave igraju vrlo poznati profesionalci, kao što su w33, SkyLark, SsaSpartan i Maybe Next Time.

Pošto se u grupama nalaze po tri reprezentacije, svako sa svakim igra po jedan BO3 meč. U subotu smo nažalost izgubili od Rumunije sa rezultatom 1:2, i to posle jednog meča prednosti. Večeras u 19:30 igramo meč sa Grčkom.

Po dve ekipe iz svake grupe prolaze u četvrtfinale. Ako danas uspemo da pobedimo Grčku, još uvek imamo šansu za plasman u dalju fazu takmičenja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA