Srpska Dota 2 reprezentacija završila učešće na kvalifikacijama za svetsko prvenstvo

Zapali smo u najtežu grupu na kvalifikacijama

  • 0
dota2-srbija-iesf2021

Foto: SESE

Srbija je sinoć odigrala duel protiv reprezentacije Grčke, što je ujedno bio i naš poslednji meč na regionalnim Dota 2 kvalifikacijama za svetsko IeSF prvenstvo.

Naša Dota 2 reprezentacija u samom startu takmičenja nije imala ni malo sreće. Započeli smo grupnu fazu sa Grčkom i Rumunijom, koje čine diskutabilno najtežu grupu na čitavom turniru. Za Grčku igraju iskusni SkyLark, SsaSpartan i Maybe Next Time, dok za Rumuniju igra w33, bivši midlejner Liquid-a i Team Nigme, i dvostruki osvajač srebra na The International šampionatu.

U subotu smo nažalost izgubili od Rumunije sa rezultatom 1:2, i to posle jednog meča prednosti. Juče smo pretrpeli i poraz protiv Grčke, koja je uspela da savlada i Rumuniju.

Srbija se tako ni ove godine neće naći na internacionalnoj pozornici IeSF šampionata, barem kada je Dota 2 u pitanju. Želimo da se zahvalimo momcima iz naše reprezentacije, i da im poželimo sreću na budućim turnirima. Pokazali su da su najbolja ekipa u Srbiji i da su više nego dostojan protivnik najboljim timovima iz Evrope. Vidimo se na sledećim IeSF kvalifikacijama!

Ovo ipak nije kraj za Srbiju na ovogodišnjem IeSF prvenstvu. U toku su PES kvalifikacije gde se takmiči naš Bojan ”Boki Todor” Todorović, a slede i CS:GO i Tekken 7 kvalifikacije, koje će se održati za nekoliko nedelja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA