OG se rastao sa Saksom i Sumailom

OG je sinoć potvrdio da će njihova Dota 2 postava izgledati potpuno drugačije u novoj sezoni, pošto su ekipu napustili Martin ”Saksa” Sazdov i Sajed Sumail ”SumaiL” Hasan.

  • 0
Foto: OG esports

Obojica su prošle godine pojačali OG na mestima koja su se oslobodila kada su Jerax, Ana i Ceb odlučili da se povuku. Dok je Saksa nastupao tokom cele sezone, SumaiL je stigao da se rastane, samo da bi se ponovo vratio par meseci pred početak Internationala.

Iako je iza njih jedna ispod prosečna sezona, uspeli su da se plasiraju na International, gde su uspešno prošli kroz grupnu fazu. Delovalo je na trenutak kao da bi mogli da naprave visok plasman, ali su onda usledila dva uzastopna poraza, zbog kojih su završili na 7. mestu.

Ubrzo nakon toga, SumaiL i Saksa su iskazali želju da bi voleli da se oprobaju u novom okruženju. Oba igrača su svetski poznata imena, koja vrlo verovatno već imaju unapred sklopljene dogovore sa drugim ekipama.

Što se OG-a tiče, u ekipi se i dalje nalaze Topson, Ceb i N0tail, ali postoje velike šanse da će i oni napustiti ekipu. Ceb i Topson su u više navrata nagovestili da bi mogli da se penzionišu, zbog čega sam siguran da ćemo više detalja dobiti svakog trenutka.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA