Da li ste ikada igrali pub sa Dota 2 profesionalcima? Evo kako da saznate!

Otkako su uvedeni rankovi, profesionalne Dota 2 igrače ćete uvek pronaći u Immortal bracket-u. Ipak, postoje velike šanse da ste ranije naleteli na jednog od njih u vašim pub mečevima, a da to niste ni znali. Evo kako da saznate da li ste ikada igrali pub sa profesionalnim Dota 2 igračem, ili još bolje, pobedili ga!

  • 0
Dota2-wall1 Foto: Valve/Dota 2

OpenDota je jedna od najboljih stranica koje prate Dota 2 statistike – od jednostavnih podataka kao što su vaš K/D/A ili GPM, pa sve do vašeg wordcloud-a ili informacije koliko ste puta bacili neku magiju u određenoj partiji. Statistika ima na pretek, od kojih su neke izuzetno zanimljive i korisne.

Tako možete saznati i da li ste ikada bili u istom meču sa nekim profesionalnim igračem. Sve što treba da uradite jeste da posetite OpenDotu, a zatim pronađete svoj profil putem pretraživača. Ako želite, možete da se registrujete tako što ćete prijaviti svoj Steam profil.

Na svom profilu pri vrhu ekrana pronaći ćete ”Pros” tab. Tamo ćete pronaći sve registrovane profesionalne igrače sa kojima ste igrali, koliko mečeva ste sa njima odigrali i koji je vaš winrate ako ste nekada igrali protiv njih. Takođe možete pristupiti tim istim mečevima i pogledati dodatne statistike.

Ako ste rank niži od Immortal-a, velike su šanse da su ovi mečevi odigrani pre više od 6-7 godina. U to vreme je bilo moguće naleteti na profesionalne igrače, jer stabilan matchmaking i ranking sistem još uvek nije bio adekvatno integrisan u igru.

Sa kojim profesionalnim igračem ste vi igrali?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA