Prijavite se za nacionalne Dota 2 kvalifikacije za svetski IeSF šampionat 2022!

Igrate Dotu 2 i želite da prikažete vaše veštine na najvišem nivou? SESE vas poziva da se prijavite za kvalifikacioni turnir za ovogodišnji IeSF Svetski šampionat na Baliju!

  • 0
dota2-iesf2022-kvalifikacije-1 Foto: SESE

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo nacionalne Dota 2 kvalifikacije za veliki Svetski Esports Šampionat u organizacija IeSF-a, koji će se krajem godine održati u Indoneziji, na ostrvu Bali. Nacionalne Dota 2 kvalifikacije će se održati u nedelju 21. avgusta u 12:00 časova. Svim pravilima i samoj prijavi možete pristupiti putem ovog linka.

Najbolja ekipa sa nacionalnih kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom turniru u Tirani od 20. do 25. septembra. Najbolji sa tog turnira će putovati na Bali, gde će se na velikoj sceni održati završnica IeSF-ovog turnira!

Turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se u periodu od 27. novembra i 09. decembra 2022. godine. Ove godine na IESF-u igraće se ukupno šest esports naslova, od kojih će se ekipe iz Srbije oprobati u igrama CS:GO, Dota 2, PES i Tekken.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA