Team Serbia je šampion nacionalnih Dota 2 kvalifikacija za svetski IeSF šampionat

Trijumfom na nacionalnim Dota 2 kvalifikacijama za svetsko IeSF 2022 prvenstvo, Team Serbia je osvojila titulu najbolje Dota 2 ekipe u Srbiji! Momci iz Team Serbia će sada morati da se dokažu i na regionalnim kvalifikacijama, koje će se odigrati od 23. do 25. septembra.

  • 0
dota2-iesf2022-team-serbia1

Foto: SESE

U nedelju, 21. avgusta imali ste priliku da ispratite napetu seriju okršaja između najveštijih dotaša Srbije. Na finalnim kvalifikacijama snage su odmerili Team Serbia, Šurim Prasad, LevelUp i Link Esports.

U velikom finalu kvalifikacija susreli su se Team Serbia i Šurim Prasad. Meč je bio neizvestan do samog kraja, pogotovo na prvoj mapi, ali se Team Serbia na čelu sa LeBronom ipak dokazala kao bolja ekipa. Ako ste propustili finale, snimak pogledajte OVDE.

Ovom prilikom bismo želeli da čestitamo Team Serbia na fantastičnoj pobedi. Ostalo je još samo da im poželimo sreću na predstojećim regionalnim kvalifikacijama. Najbolji sa tog turnira će putovati na Bali, gde će se na velikoj sceni održati završnica Svetskog Esports Šampionata!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA