Prijavite se za Dota 2 CEE šampionat i takmičite se za nagradni fond od 10.000$!

Želite da igrate Dotu 2 profesionalno i da dokažete da ste najbolji u regionu? Želite da se takmičite za nagradni fond od 10.000 dolara? RUR i CEE vam pružaju upravo tu priliku!

  • 0
dota2-cee-2022-1

Foto: CEE

RUR organizuje nacionalne kvalifikacije za CEE Champions 2022 powered by INTEL turnir, gde će snage odmeriti najbolje Dota 2 ekipe iz Evrope. Kvalifikacioni turnir za srpske ekipe će se održati 03. septembra sa početkom u 12:00 časova.

Najbolji tim sa nacionalnih kvalifikacija će se plasirati na CEE završnicu gde će se boriti za nagradni fond od 10.000$! Prijavite se OVDE!

Svi mečevi će se igrati u BO3 formatu. Obavezna stavka je da svaki tim mora imati minimum 3 srpska igrača! Ostala dva igrača mogu biti iz bilo koje zemlje iz regiona.

Dalja faza CEE Champions powered by INTEL turnira će se održati u periodu od 29. septembra do 14. oktobra, a potom će uslediti i plejof, koji će trajati od 15. do 31. oktobra. Za dodatne informacije posetite zvaničnu CEE stranicu.

Prenos turnira će biti emitovan na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

Prijave su otvorene do 01. septembra i potpuno su besplatne.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA