Mesi poželeo sreću ekipi PSG.LGD na 11. International Dota 2 šampionatu

Fudbaleri kluba Pariz Sen Žermen, Nuno Mendeš, Lionel Mesi i Serhio Ramos, poslali su inspirativnu poruku igračima Dota 2 ekipe PSG.LGD, koji će uskoro debitovati na jednom od najvećih esports turnira na svetu – The International.

  • 0
Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Kao esports organizacija, LGD je osnovan davne 2009. godine. U aprilu 2018. godine sklopili su partnerstvo sa čuvenim Paris Sen Žermenom, i rebrendirali se u PSG.LGD. Od tada, PSG.LGD se na globalnoj sceni dokazao kao jedan od najuspešnijih kineskih Dota 2 timova.

PSG.LGD je za ovo vreme osvojio ogroman broj turnira, kao što su EPICENTER XL 2018, MDL Changsha Major 2018, WePlay AniMajor 2021 i ovogodišnji Masters u Rijadu, ali i dalje nisu uspeli da dođu do prestižne titule International šampiona. Na Internationalu su do sada osvojili dve srebrne i tri bronzane medalje.

U toku je 11. International, gde se najbolje ekipe trenutno bore za nagradni fond od 13 miliona dolara. PSG.LGD se takođe takmiči, i to uz podršku hiljada vatrenih navijača. Sreću su im poželeli čak i njihove kolege iz sveta fudbala – Nuno Mendeš, Lionel Mesi i Serhio Ramos.

Iz godine u godinu, PSG.LGD na TI stupa kao veliki favorit, a ni ova godina nije izuzetak. Međutim, sreća će im definitivno biti potrebna, pošto je konkurencija ovoga puta veća nego ikad!

The International Dota 2 šampionat možete gledati na zvaničnom PGL Twitch kanalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA