Mesi mi je velika inspiracija: Somnus razmatra povratak na Dota pro scenu

Iako je imao sjajan početak na 11. Internationalu, sve je pošlo naopako za RNG kada su igrači zakačili koronu, koja je bez sumnje uticala na njihove rezultate. Ubrzo nakon T11, midlejner ekipe Somnus je najavio svoju penziju, ali izgleda da ga je Svetsko prvenstvo u fudbalu inspirisalo da se ipak vrati profesionalnoj Doti 2.

  • 1
Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

”Mesijeva pobeda na Svetskom prvenstvu je zaista bila inspirativna. Kada sam video da je Mesi ostvario svoj san tek u 35. godini, odlučio sam da se vratim na profesionalnu scenu i da ponovo zaigram International”.

Somnus je kontaktirao svog bivšeg RNG saigrača kaku, upitavši ga da li ima planove za sledeću DPC sezonu, gde mu je ovaj odgovorio da bi voleo da ponovo igraju zajedno.

Imajući u vidu da je Ame takođe otišao na pauzu, mnogi fanovi spekulišu da bi stari PSG.LGD sastav možda mogao ponovo da se okupi, ali sa kakom u priči, ovaj scenario je malo verovatan, barem u ovom trenutku. Od 2018. do 2020. godine, za PSG.LGD su nastupali Ame, Somnus, Chalice, fy i xNova.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA