Vreme čitanja: oko 1 min.

Valve konačno isporučio Muertu, ali ne i obećani 7.33 patch

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sablasna Muerta se konačno digla iz mrtvih, zajedno sa novim Dead Reckoning eventom, chestom i QoL poboljšanjima. I pored svih ovih novina, igrači su generalno razočarani jer je Valve ponovo odložio veliki patch 7.33.

  • 0
muerta-wallpaper-dota2-2023-1 Foto: Valve

Muerta je ranged intelligence heroj, koji će se, sudeći po njegovim sposobnostima, najverovatnije najviše igrati na carry poziciji. Tome u prilog ide njena treća magija, Gunslinger, koja joj omogućava da farmuje izuzetno brzo. Pored njenog zabavnog vektorskog skillshota, moramo da pomenemo i njen ulti, koji pretvara njen fizički attack damage u magični.

Sa Muertom je stigao i Dead Reckoning event, koji je aktivan u svakom regularnom Dota 2 meču. U ovom eventu, svakom igraču će biti dodeljena ”meta” iz protivničke ekipe. Za svaki kill i assist dodeljene mete, igrači će dobijati poene koje mogu razmeniti za Dead Reckoning Chest (za koji vam je takođe potreban ključ), u kome se kriju skinovi za Anti-Mage-a, Snipera, Linu, Dawnbreaker, Meduzu, Vipera, Pudge Personu i Wispa. Ovo je prvi put posle 6 godina da je Wisp dobio skin!

Pored novog heroja, igrači su se nadali masivnom 7.33 peču. Međutim, jedini patch koji smo dobili je mali balance update – 7.32e. I Valve lično je dao izjavu na ovu temu:

”Jako smo ponosni na Dead Reckoning Update, ali smo svesni da su se igrači nadali velikom peču. Nažalost, nismo stigli da završimo sve što smo planirali, tako da ćemo za sada izbaciti samo mali balance patch, dok će veliki 7.33 patch stići krajem aprila”.

Imajući u vidu da je ovaj termin usred Majora u Berlinu koji traje od 26. aprila do 7. maja, verujemo da će Valve izbaciti patch tek 8. maja.

Što se 7.32e peča tiče, fokusiran je isključivo na promene u balansu. Neke od najbitnijih promena su nerfovi na popularnim herojima kao što su Nature’s Prophet, Lina i Death Prophet, kao i na itemima poput Force Staff-a i Mangosa. Celu listu promena možete pročitati ovde.

Kako vam se čini Muerta? Da li ste uspeli da je isprobate?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA