Vreme čitanja: oko 1 min.

Domaći dotaši na okupu: Ancient Tribe doveo MikSu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski Dota 2 profesionalac, Mihajlo ”MikSa” Jovanović, zvanično je potpisao za ekipu Ancient Tribe. Nastupaće na offlane poziciji, zajedno sa Aleksandrom ”Alexxo” Diklićem i kapitenom Nikolom ”LeBron” Popovićem.

  • 1
miksa-ancient-tribe-dota2-2023-1 Printskrin: Ancient Tribe

MikSa je tokom zimske DPC sezone igrao kao izmena za Ancient Tribe. Ekipa je zadržala svoju poziciju u drugoj diviziji, gde će se takmičiti u prolećnoj sezoni, koja će trajati od 4. do 25. aprila.

Ancient Tribe je u međusezoni napravio velike izmene u sastavu. Organizacija je pored MikSe i Alexxa dovela i midlejnera Fabijana ”Mo13ei” Knera, dok su LeBron i Stojan ”lil pleb” Kostov ostali kao jedini igrači iz originalne postave. Imajući u vidu da će se Team Secret takmičiti iz druge divizije, Ancient Tribe čeka prilično teška sezona.

Dok čekamo na mečeve druge divizije, MikSu, Alexxa i LeBrona možete gledati u akciji na 7. EPL sezoni. Sledeći meč igraju protiv ekipe Team Sexy, danas u 17:00 časova. Prenos možete pratiti na zvaničnom EPL Twitch kanalu.

MikSa se ranije takmičio za srpsku Dota 2 reprezentaciju na mnogim turnirima, zajedno sa domaćim igračima kao što su Nikolica, IgnitableS, fonqu i miniorc00.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA