Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbogatiji esportista na svetu predstavio svoju autobiografiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Engleska verzija knjige bi trebalo da izađe ”uskoro”.

  • 0
Dota_2_The_International_12_TI12_main Foto: Valve

Dvostruki International šampion i osnivač OG Esportsa, Johan ”N0tail” Sundstajn, na socijalnim mrežama je najavio svoju autobiografiju, ”Character Beats Talent”, napisanu u saradnji sa danskim novinarom Jakobom Minjonom. Knjiga na danskom jeziku izlazi u četvrtak, 18. aprila, dok je engleski prevod trenutno u izradi.

”Posle toliko godina, konačno vam predstavljam moju celu priču – priču o dečaku koji je uspeo da ostvari svoj san”, rekao je N0tail u najavi.

Pored njegovog detinjstva i profesionalne karijere, u knjizi ćemo saznati nešto više o ”mračnoj strani esports scene”, kao i o ”teškom periodu kada su ga napustili najbliži prijatelji dok su mu bili najpotrebniji”.

N0tail je jedan od najuspešnijih Dota 2 igrača u istoriji i trenutno najbogatiji esportista na svetu – tokom devetogodišnje karijere zaradio je 7.184.163 miliona dolara. Sa njegovom ekipom OG osvojio je četiri Majora i dva uzastopna International šampionata, najprestižnijih međunarodnih Dota 2 turnira. Krajem 2021. godine se povukao sa profesionalne scene, ali sa vremena na vreme komentariše uspeh svoje ekipe na socijalnim mrežama.

O N0tail-u već znamo dosta toga, pošto je deo Dota 2 scene od samog početka. Međutim ova biografija će nam sigurno dati detaljniji uvid u određene periode njegovog života, specifično ”Fly dramu”.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA