≫ 

Romelu Lukaku nezadovoljan FIFA 21 ocenom

Napadač Inter Milan-a razočaran je ocenama koje je dobio u novom naslovu EA Sports-a

  • 0
Sevilja, Inter Foto: Tanjug/AP

Belgijanac je u sjajnoj formi od kad se pridruzio italijanskom klubu koji vodi bivši trener Čelzija i Juvantusa Antonio Conte. Nakon prelaska iz Manćester Junajteda u milanski klub, Romelu je postigao 23 gola na 36 utakmica. Ovaj fantastičan povratak nas je definitivno naterao da zaboravimo njegov razočaravajući boravak u Premijer ligi. On je 10. semtembra uvršten u Top 100 FIFA 21 igrača, iako se o njegovom rejtingu diskutovalo. Baš kao i prethodne godine igrač je morao da se zadovolji nepromenjenom ocenom 85, a igrač je već sledećeg dana pojurio na socijalne mreže da da svoje mišljenje.

Lukaku je samo jedan od igrača čije ocene se nisu svidele navijačima. Arsenalov Pierre-Emerick Aubameyang je takođe dobio interesantnu ocenu od 87 koja je mnogima podigla obrve. Belgijanac je ipak imenovan među prva tri igrača kojima su ocene niže nego što bi realno trebale da budu.

Ovo nije ništa novo za Lukaku-a koji je već jednom pretrpeo nepravdu u vezi sa Fifinim rejtinzima. U prošlom izdanju kreatori igre ga nisu uvrstili u tim sezone Serije A iako se žalio, mada su ga kasnije dodali za vreme promotivnog Squad Building izazova. Što se performansa tiče, Lukaku će sigurno zaraditi promo kartice za sledeđu sezonu ako nastavi da daje golove ovim tempom. Tim nedelje se redovno ažurira ali se čini da igrača više nije briga.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA