≫ 

Zašto Čarls Barkli nije u NBA 2K?

Čarls Barkli je obelodanio zašto se ne nalazi u NBA 2k franšizi

  • 2
Čarls Barkli Foto: Profimedia/AFP

NBA 2k je redak serijal koji odaje počast velikim timovima iz prošlosti kao i zvezdama iz ranijih perioda. Igrači imaju prilike da igraju sa timovima koje nisu imali prilike da gledaju, a možda čak nisu ni bili živi kad su te legende dominirale na parketu. Međutim ponekad se desi da neki igrač ili tim ne završi u igri. Ovo može da se desi zbog komplikacija sa licencama ili drugih pitanja vezanih za određene igrače. Pred ovakvim pitanjem se našao Čarls Barkli kada je odgovarao na pitanja obožavatelja na jutjubu. Mladi fan je postavio sasvim jednostavno pitanje. Zašto nema ser Čarlsa u NBA 2K20?

Intervju sa Čarls Barklijem, Printskrin: Youtube

Barkli je definitivno među najboljim igračima svih vremna koji su igrali u ligi . Bio je MVP i igrao za Drim Tim koji je doneo medalju Sjedinjenim Američkim Državama na olimpijadi. Ipak, ovaj impresivni rezime izgleda nije dovoljno dobar da bi se našao u NBA 2K20. Čarls je u intervjuu objasnio da postoji opak specifičan razlog zašto nije u igri. NBA zvezda je ponudila kreatorima igre da daju donaciju od milion dolara asocijaciji penzionisanih igrača, ali je njegov zahtev bio odbijen. On je objasnio da je njegov posao da se postara da su veterani NBA zbrinuti, i da 2K i pored ogromne zarade ne čini dovoljno za njih. Barkli je stavio do znanja da ne želi novac za sebe i ponudio je 2K da oni odluče koliko će novca dati sindikatu penzionisanih igrača. Kompanija je odgovorila da sve igrače plaćaju isto i još jednom zaobišla ponudu NBA legende. Košarkaš je završio tako što je izjavio da dok god 2K ne plati fer iznos, neće imati dozvolu da koriste njegovu licencu.

Zanimljivo je da ste jedino u 2K13 imali priliku da vidite Barklijev model, ali on nije usamljen u ovoj priči jer dosta članova kuće slavnih poput Redži Milera, Manu Đinobilija, Rašida Valasa i dalje čeka premijeru u ovoj dvadesetjednogodišnjoj franšizi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z001

    16. septembar 2020 | 19:07

    Ih jedan vise manje, nba ima mnogo zvezda, a ja bih ovde rekao jednu narodnu mudrost: coravoj koki je dzaba bacati zrnevlje., pa profesionalno igrajuci kosarku valjda su zaradili za starost, ako su to sve potrosili kao delonte west nece im nista pomoci ni taj novac, osim toga igrica je za klince i treba da im bude drago da se pojave u igri, a postoje i pecevi tako da ce neko naknadno da ga ubaci u igricu i bez njegove dozvole hahahaha

  • PECA

    16. septembar 2020 | 18:33

    Bravo majstore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA