≫ 

Football Manager 2020 je potpuno besplatan! Preuzmite ga već sada!

Sports interactive je sklopio dogovor sa Epic Games prodavnicom koji vam omogućava da ove nedelje besplatno preuzmete Football Manager 2020, i zadržite ga zauvek!

  • 6
football-manager-2020-2 Foto: Sports Interactive/Football Manager 2020

Od kasnih 90-tih Football Manager i njegov prethodnik Championship Manager omogućavaju vam da upreuzmete kontrolu nad bukvalno bilo kojim fudbalskim timom na svetu.  Menadžer je jedna od naprodavanjih igara svih vremena, ultimativni simulator menadžmenta, vrhunac simuliranog fudbala, legendarni trošač vremena a od skoro je i besplatan. Sports Interactive poklanja igru u ograničenom roku, tako da požurite i skinite igru sa Epic Store-a do 24. septembra. Proces zaista nije komplikovan. Samo pratite ove korake i preuzećete svoju kopiju igre za samo par minuta.

  1. Ako nemate Epic profil onda možete da otvorite jedan preko Epic Games programa
  2. Kada otvorite profil, ili ako ga već imate, uputite se ka Epic Games Store i kliknite na ''Get'' dugme na Football Manager-u 2020.
  3. Imate vremena do 24. septembra da preuzmete svoju igru.
  4. Ne morate odmah da skinete igru, i ne morate da brinete jer, kad je preuzmete, stajaće u vašoj kolekciji dok niste spremni da je igrate.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA