Astralis pojačava svoju FIFA21 ekipu

Da li će Danska organizacija pokoriti i FIFA21 scenu?

  • 0
Foto: Astralis Group

Jedna od najpoznatijih i najboljih CS:GO organizacija svih vremena počinje da stvara i moćan FIFA21 tim. Ovog popodneva potvrdili su dolazak Augusta “Agge” Rozenmajera, koji profesionalnu nastupa još od 2013. godine.

Veći deo svoje karijere proveo  je organizaciji Copenhagen Wolves sa kojima je 2015. godine osvojio Svetsko FIFA prvestvno u Parizu. To nije jedina titula Svetskog šampiona koju on ima, pošto je i godinu dana pre toga bio najbolji u Brazilu.

Iako od tada nije uspeo da ponovi takav uspeh, ne možemo reći da je njegova kerijera bila neuspešna, pošto je u međuvremenu nastupao za još neke velike timove, kao što su PSG i Hashtag United, da bi poslednje bio viđen u dresu još jedne danske organizacije - North.

Fifa za sve članove EA Play-a izlazi danas, dok će svi ostali novu igru moći da isprobaju 9. oktrobra. ''Biću važan deo ove ekipe i kao igrač i kao ambasador jednog od najvećih gejming brendova u svetu'', izjavio je Agge.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA