Fudbaler Real Madrida, Kazemiro, pokrenuo svoj esports tim CaseEsports

Vezni igrač je odlučio da krene istim putem kao i mnoge njegove kolege i uloži u esports zajednicu.

  • 0
Kazemiro FK Real Madrid Foto: Tanjug/Ap

Ekipa brazislke fudbalske zvezde će se takmičiti za početak na CS:GO sceni, a debi se očekuje u kvalifikacijama za DreamHack Masters Winter koji počinje 3. novembra. Odluka o osnivanju tima je nastala iz Kazemirovog entuzijazma, želje za učestvovanjem i strasti prema igrama, posebno prema CS:GO. Organizacija će iskoristiti pomoć sportskih profesionalaca koji bi trebalo da poboljšaju performanse svojim igračima. Oni planiraju da vode evropsku scenu sa vrha kroz napor, istrajnost i timski rad.

Sastav čine isključivo brazilski igrači iz ekipa paiN Gaming i Tempo Storm, Denis ''dzt'' Fišer i Paolo ''land1n'' Felipe, bivši duo iz FURIA akademije Yan ''yepz'' Pedreti i Vinisius ''n1ssim'' Pereira i bivši igrač Imperiala Felipe ''delboNi'' Delboni. CaseEsports je već obezbedio podršku raznih sponzora kao što su brend gejming periferija HyperX, prodavci naočara Hawkers, brend gejming stolica Drift i fudbalska ''modna linija'' BUH.

Sve više profesionalnih sportista osniva sopstvene esports timove poslednjih meseci. Dejvid Bekam je pokrenuo Guild Esports, zvezda Mančester Sitija, Serhio Aguero, je osnovao KRU Esports a vajd resiver Pitsburg Stilersa Džudžu Smit-Šuster je lansirao Team Diverge. Da li će ovi timovi opstati na sceni ili će nestati brže nego što su se pojavili. Šta vi mislite?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA