Nakon 4 godine odsustva ponovo dobijamo rukometnu video igru - Handball21

Nažalost, nadali smo se da će ovo malo bolje izgledati

  • 0
Printskrin: Youtube/Nacon/Handball21

Fanovi rukometa ponovo mogu da budu uzbuđeni, pošto je Nacon nakon četvorogodišnje pauze ponovo napravio rukometnu video igru - Handball21.

Ono što su za fudbal PES i FIFA, za rukomet je Handball. Dobro, možda i nije baš tako, pošto je kvalitet evidentno niži, ali rukomet jednostavno nije toliko popularan sport, zbog čega ne dobijamo češće video igre posvećene istom. Poslednja Handball video igra izašla je 2017. godine, pa je Nacon odlučio da ponovo oživi ovaj naslov.

Igra će krenuti u prodaju od 12. novembra i moći će da se igra na PS4 i Xbox konzolama, kao i na računarima. U igri možete igrati sa jednom od 129 ekipa iz 8 različitih liga, kao i sa 2299 različitih igrača.

Kao što sam pomenuo, iz trejlera se vidi da igri nedostaje kvalitet kada je uporedimo sa drugim sportskim simulacijama. Grafika izgleda pomalo zastarelo, dok animacije i kretnje samih igrača izgledaju kao da bi mogle da prođe na starijim verzijama konzola. Ipak, ljubitelji rukometa dugo nisu mogli da uživaju u igri ovakvog tipa, pa ne bi bilo loše da u narednim godinama vidimo neki napredak, ili bar kontinuitet.

U prilogu ispod možete videti promo trejler za novu igru.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA