≫ 

EFC Partizan poražen u finalu od Hajduka iz Splita - Večeras igraju novo finale

U finalu Legendary Cup-a, koji održava Hellenic Federation of PES, domaći klub eFC Partizan je poražen od Hajduka iz Splita, ali će već danas imati šansu da osvoji novu titulu, pošto će se u finalu lige sastati sa ekipom Galacticos.

  • 2
Foto: Hellenic Federation of PES

Hellenic Federation of PES je grčka organizacija koja je u prethodnoj godini započela posebnu PES ligu, pošto se umesto standardnog 1v1 formata, igralo 11v11, što znači da svako kontroliše samo jednog igrača. Na turniru je učestvovalo nekoliko naših ekipa, među kojima je i Crvena Zvezda, ali je na samom kraju Partizan ipak taj koji je zablistao u samoj završnici, zbog čega će imati prilike da odigraju dva finala.

Juče su nažalost poraženi od hrvatskog tima, ali će već danas imati priliku da ipak osvoje jedan trofej, pošto ću ih u finalu evropske lige sačekati ekipa Galacticos, još jedna domaća ekipa, za koju takođe nastupaju neki naši poznati igrači. Zanimljivo je da za Partizan nastupa nekoliko naših poznatih PES igrača, kao što je Stefan ”Kepa” Slavković, koji je predstavljao Srbiju na najvećim internacionalnim takmičenjima na svetu, ali i srpski rukometaš, Ivan Dimitrijević.

Snimak sinoćnjeg finala možete pogledati u prilogu ispod.

Današnje finale počinje u 21:40, a možete ga pratiti na sledećem linku. Sastav Partizana bi trebao da ostane nepromenjen, tako da će na golu biti Dimitrijević, u odbrani su Redža, Petrović, Andrić i Ličini, u veznom redu Pavlović, Stojković i Todorović, dok će napad predvoditi Hrkalović, Miletić i Slavković.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boris Bajovic

    1. februar 2021 | 17:29

    Ekipa Galacticosa je takodje ekipa iz Srbije. Osnovana je od strane 3 momka koji zive i rade u Srbiji. Pored momaka iz Srbije, imamo nekoliko igraca iz Crne Gore, a par njih iz Austrije i Turske.

  • NN-10-SRB

    1. februar 2021 | 19:49

    Idemo Partizan i moj mali batica DM-11

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA