≫ 

Lids Junajted dobio pojačanje za predstojeću FIFA21 ePremier Ligu

ePremier League turnir je odmah iza ugla.

  • 0
FK Lids - FK Mančester Siti

Foto: Tanjug/AP

Britanski klub Lids Junajted je zvanično pružio dobrodošlicu poznatom esportisti i FIFA igraču Oliju ''Ollelito'' Arbinu, koji će biti njihov predstavnik na predstojećem FIFA21 ePremier League turniru. Mladi igrač je trenutno član Ninjas in Pyjamas FIFA sastava.

19-godišnji Šveđanin je ostvario fenomenalan uspeh prethodnih nekoliko sezona. Prošle godine je uspeo da osvoji FUT Champions kup u Atlanti, a trenutno se nalazi na 5. poziciji evropske rang liste Xbox igrača. Ovo će biti njegovo prvo učešće na ePremier League turniru međutim.

Njegov talenat i potencijal je pohvalio i izvršni direktor Lidsa, Pol Bel, koji je dodao da je presrećan što je Ninjas in Pyjamas klubu posudio tako jakog igrača. NiP tim je takođe pružio punu podršku i izjavio da je organizacija ponosna što jedan od njihovih igrača ima priliku da nastupa za ime kao što je Lids.

Lids i Ollelito su podelili vesti na svojim twitter nalozima.

 

 

Ollelito će napraviti svoj debi u utorak, 2. marta, u ePL Club plejofu, koji će biti emitovani na zvaničnim Lids Junajted Twitch i YouTube kanalima. 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA