EA pogodio jedan od najvećih skandala od kada postoji FIFA

U kompaniji se trenutno vodi istraga vezana za prodaju FIFA Ultimate Team kartica.

  • 0
Foto: EA Sports/FIFA Ultimate Team 19

Slike na socijalnim mrežama su otkrile da neko od EA radnika prodaje veoma retka FIFA Ultimate Team kartice sa igračima. Utimate Team mod se isključivo vrti oko ovih kartica i igrači pomoću njih mogu da naprave svoj tim iz snova sastavljen od igrača iz najrazličitijih fudbalskih era. Ujedno je i najigriviji mod sportskih igara, a igrači koji žele da se domognu profesionalne scene moraju da potroše hiljade evra da bi ostali u konkurenciji.

Optužbe su vezane za prodaju izuzetno retkih Prime Icon Moment kartica, koje obeležavaju legendarne momente iz karijere čuvenog fudbalera. Kada igrate FUT mod, obično dobijete kojnove koje kasnije možete da iskoristite za pakete kartica, a igrači mogu i da razmenjuju kartice putem ne zvaničnih kanala. Direktna prodaja ovih kartica zaobilazi sve ove mere, a veruje se da su ove Prime Icon kartice prodavane u rasponu od 900 do 2,500 dolara.

Electronic Arts je izdao zvaničnu objavu ali to naravno nije utešilo mnoge FIFA igrače i fanove na socijalnim mrežama koji su se osetili veoma prevareno.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA