≫ 

Srbija započela kvalifikacije za UEFA eEuro 2021 sa 4 ubedljive pobede

Naša zemlja na korak do plasmana na Evropsko PES 21 takmičenje

  • 2
Foto: UEFA eEURO 21/ FSS

Reprezentacija Srbije, koja je i dalje zvanično vicešampion Evrope, je ovog vikenda započela kvalifikacije za UEFA eEURO 2021 i u prva četiri meča je uspela da ostvari isti broj pobeda, zbog čega se nalaze na prvom mestu grupe E.

UEFA eEURO 2021 je najprestižnije eFootball PES 2021 takmičenje u Evropi, koje će se održati u julu 2021. godine, a ima nagradni fond koji iznosi $100,000. Kvalifikacije su sastavljene od 10 grupa od po 5 ili 6 reprezentacija. Pobednici svake grupe će se direktno plasirati na veliki turnir, dok će drugoplasirane države morati da idu na doigravanje. Svaki okršaj dve reprezentacije se sadrži od dva 1 na 1 duela, a važno je napomenuti da igrači moraju da nastupaju sa zemljama koje predstavljaju, što na neki način automatski daje prednost najjačim evropskim reprezentacijama, kao što su Nemačka, Francuska, Italija, Španija i Portugal.

Naši momci se nalaze u grupi E sa predstavnicima Jermenije, Rusije, Malte i Bosne i Hercegovine. Srbiju predstavljaju dva najbolja domaća igrača, Stefan ”Kepa” Slavković i Marko ”Roksa” Roksić, koji inače nastupaju za italijanskog velikana, Romu. Oni su u prve četiri utakmice uspeli da ostvare četiri ogromne pobode, pošto su postigli 34 gola, a primili samo 7.

Snimak meča između Srbije i Bosne i Hercegovine možete pronaći u prilogu ispod, a preko istog linka možete pogledati i sve druge utakmice.

Stanje u grupi, kao i sve ostale informacije o narednim mečevima možete pronaći na sledećem linku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA