Izazovite Peleov idealni tim u Fifi 21!

Neki od najboljih fudbalera čekaju da ih izazovete u Fifinom Squad Battle modu.

  • 0
Pele fudbaler Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Totenhema Son Hjung-min se našao u Peleovom FIFA 21 timu, a on je samo jedan od mnogih zvezda koje će testirati vaše najbolje sastave. Pele je sastavio svoj tim iz snova koji podseća na fudbalski ekvivalent ekipe monstruma iz popularnog filma Space Jam. Njegova postava sadrži neke od najboljih fubalera koji su izašli na travnati teren, a konkurencija je toliko jaka da je talentovani južnokoreanac morao da bude preseljen na sredinu terena.

Peleov napadački tandem čine Kilian Mbape, Kristiano Ronaldo i Lionel Mesi. Na sredini se nalaze pored Sona, Diego Maradona, Nejmar i Mohamed Salah iz Liverpula, a odbrana je sačinjena od Serhio Ramosa, Tiaga Silve i bivšeg Peleovog saigrača Karlos Alberto Toresa. Ljubitelji Fife će na golu morati da savladaju golmana Bajerna Manuela Nojera. Interesantno je da pored Maradone i Karlos Alberta, ostalih devet igrača i dalje aktivno igra na evropskoj fudbalskoj sceni.

Squad Battle izazov ima rok trajanja, zato sastavite svoje timove iz mašte i testirajte ih protiv Peleove monstruozne jedanestorke.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA