FIFA insajder otkriva da će FIFA23 možda biti besplatna za igru

Velike vesti za sve ljubitelje FIFE

  • 0
fifa21-pcks1 Foto: EA Sports/Electronic Arts/FIFA 21/playstation.com

Svi željno iščekujemo nastavak jedne od najpoznatijih fudbalskih simulacija, FIFE. Na redu je FIFA22, koja na virtuelne police stiže 1. oktobra. Dok nestrpljivo čekamo ovaj datum, kao grom iz vedra neba stigao je par veoma interesantnih, a pomalo i kontroverznih vesti, koje se, neočekivano, tiču FIFE23.

Pouzdane insajdere ćete pronaći u velikom broju video igara, pa ni FIFA nije izuzetak. Insajder koji se na socijalnim mrežama potpisuje kao Donk je sa zajednicom podelio prilično zanimljive novosti, koje nam možda stižu sa narednom iteracijom igre.

Prva velika vest je dodatak takozvanog ''crossplay-a''. Crossplay podrazumeva da igrači sa različitih platformi (PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, PC) mogu da igraju zajedno. Ovo znači da igrač koji igra na PlayStation-u može da odmeri snage sa igračem koji igra na kompjuteru. Postoje velike šanse da ćemo dobiti crossplay, jer je definitivno jedna od najtraženijih opcija.

Druga vest nas je za nijansu više iznenadila. Donk tvrdi da će FIFA23 navodno biti potpuno besplatna za igru. Iako nam ovo na prvi pogled deluje nezamislivo, ima neke logike, jer EA ipak najviše zarađuje na FUT karticama. Svaka druga besplatna igra zarađuje putem raznih pretplata i kozmetičkih dodataka (Fortnite, na primer), tako da je postoji šansa da će i FIFA da se prebaci na ovaj režim.

FIFA23 je daleko, a ove tvrdnje nisu zagarantovane, tako da ih definitivno uzmite sa rezervom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA