Kepa i Roksa više neće nastupati za Romin esports tim

Dva najpoznatija srpska PES igrača, Stefan ”Kepa” Slavković i Marko ”Roksa” Roksić će nakon 10 meseci saradnje napustiti AS Roma Esports, organizaciju koju je osnovao čuveni fudbalski klub iz glavnog grada Italije.

  • 0
Foto: AS Roma Esports

U novembru 2020. godine, Roma je predstavila svoj PES21 tim, kada su otkupili tri igrača koja su do tada nastupala za organizaciju Mkers. Među tom trojicom su se našaš i naš dvojac, koji dobio čast da nastupa za jedan veliki tim.

Iako u poslednjih godinu dana nisu uspeli da osvoje nijedan trofej za Romu, u istom periodu su uspeli da osvoje dva velika trofeja igrajući za našu zemlju. Prošlog meseca su prvo postali šampioni Evrope na UEFA eEuro turniru, da bi samo koju nedelju kasnije slavili na evropskom šampionatu u 11v11 formatu. Ta dva trofeja su samo pokazatelj da spadaju među najbolje igrače na Svetu, zbog čega će biti zanimljivo videti gde će zaigrati naredne sezone.

Kepa će već ovog vikenda nastupati na IeSF kvalifikacijama, gde bi eventualnom pobedom mogao po treći put da predstavlja našu zemlju na prestižnom turniru. Više informacija o tom turniru možete pronaći na sledećem linku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA