Vlada Coldheart je predstavnik Srbije na svetskom IeSF šampionatu!

Trijumfom na finalnim Tekken kvalifikacijama za svetsko IeSF 2021 prvenstvo, Vlada ”Coldheart” Stanković još jednom dokazuje da mu niko nije ravan.

  • 0
coldheart-tekken-irl1 Foto: SESE

Tekken je svetski poznati esport koji spada u žanr borilačih igara. Popularan je na internacionalnom nivou, pa i u Srbiji.

U nedelju, 15. avgusta imali ste priliku da gledate napetu seriju okršaja između 8 najveštijih Tekken majstora Srbije. Posle dve runde kvalifikacija usledila je i finalna borba, gde nam je Vlada pokazao kako se bori jedan šampion.

iesf-2021-tekken-vlada Foto: SESE

Prateći Vladino putovanje možemo da kažemo da je odigrao gotovo perfektnu igru. Za razliku od prošlogodišnjih kvalifikacija kada je konstantno bio pod rizikom eliminacije, ovoga puta je trijumfovao sa samo jednim porazom. Filip ”Homeboy” Savić, koji je osvojio srebro na prvim kvalifikacijama, uspeo je da ga rani u u gornjem delu žreba, ali u velikom finalu ipak nije uspeo da ga savlada.

Vlada je slavio u velikom finalu sa rezultatom 3:0, i tako se plasirao na regionalne kvalifikacije za svetsko IeSF prvenstvo, koje će se održati u septembru. Već šest puta je predstavljao Srbiju na svetskom IeSF šampionatu, gde je 2019. godine završio učešće na 8. mestu. Intervju sa Vladom možete pogledati ovde.

Ako ste propustili finale, snimak pogledajte OVDE, ili u prilogu ispod.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA