Bojan ”BokiTodor” Todorović će predstavljati Srbiju na Svetskom PES šampionatu

Pobedom na finalnim PES21 kvalifikacijama, Bojan ”BokiTodor” Todorović je uspeo da izađe kao najbolji PES21 igrač u Srbiji, zbog čega će uskoro dobiti priliku da predstavlja našu zemlju na regionalnom IeSF takmičenju, gde će se boriti za plasman na Svetski Šampionat.

  • 0
sese-pes-bokitodor Foto: SESE

Ovog vikenda su se okupili najbolji PES igrači iz Srbije, kako bi se borili za priliku da predstavljaju našu zemlju na Svetskom IeSF šampionatu. Ipak, nakon serije uzbudljivih okršaja, možemo reći da je BokiTodor uspeo da napravi ogromno iznenađenje i da dođe do neverovatno pobede.

Pre nego što smo došli do plejof faze u kojoj se takmičilo 8 najboljih igrača, održana su dva kvalifikaciona turnira. Po četiri najbolja takmičara sa oba kvalifikaciona turnira su se plasirali na veliko finale, gde se igrao tzv. single elimination BO3 format.

Naš šampion se u prvom kolu sastao sa Nottambulom, kojeg je bez previše problema uspeo da savlada sa 2-0. Zatim su usledila dva polufinalna duela koja su bili pravi spektakl. Sa jedne strane su bili neverovatni Kepa i Djole95, koji su prikazali jedan od najuzbudljivijih mečeva koje smo ikada gledali, da bi onda usledio duel Krleta i BokiTodora, koji nije bio ništa manje uzbudljiv.

Foto: SESE

U velikom finalu su se na kraju sastali Djole95, koji je nakon boljeg izvođenja penala eliminisao Kepu, i Bojan, koji je tek posle tri odigrana meče uspeo da nadigra neumornog Krleta. Đorđe, koji će Srbiju predstavljati na Nacionalnom kupu u Ukrajini je po mnogima bio favorit, ali kada je meč ovakvog značaja, takve razlike su minimalne.

Prvi meč je bio pun uzbuđena i preokreta, ali je BokiTodor u poslednjim sekundama uspeo da nadigra svog protivnika i da dođe do važne prednosti u finalnom duelu. U drugom meču je BokiTodor dugo imao prednost, ali je onda Djole95 u 90. minutu konačno izjednačio i tako obezbedio produžetke. Ne samo da je uspeo da izjednači, već je nekoliko minuta kasnije i preokrenuo rezultat. Ipak, to nije bio kraj. Boki ovoga puta izjednačuje, a onda prelepim golom u 120. minutu stavlja tačku na ovaj meč i ove kvalifikacije.

RUR bi želeo da se zahvali svim učesnicima i čestita Bojanu na ovoj pobedi. Ostalo je još samo da mu poželimo sreću na predstojećim regionalnim kvalifikacijama, koje će se odigrati u septembru. Pratite RUR za sve vesti o IeSF šampionatu.

Ako ste propustili finale, snimak pogledajte OVDE, ili u prilogu ispod.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA