Navijajte za Srbiju na Nacionalnom PES21 kupu u Ukrajini!

  • 0
djole95-pes-nkup1 Foto: SESE

Nacionalni PES21 kup je zvanično počeo, a naš predstavnik Đorđe ”Djole95” Milićević će prvo ući u okršaj sa reprezentacijom Turske. Strim pratite ovde.

Nacionalni kup je veliko PES21 takmičenje u organizaciji Internacionalne esports federacije, EEF-a i Ukrajinske esports asocijacije. Na njemu će se takmičiti najbolji pojedinci iz Evrope, a podršku je pružila i ukrajinska vlada, zbog čega će ovaj događaj imati nagradni fond of $5,000. Ovaj turnir je podržao i lično Vadim Kostjučenko, potpredsednik Ukrajinske fudbalske asocijacije.

grupe-pes-kup1 Foto: SESE

Turnir zvanično počinje u 12:00, gde će našu zemlju predstavljati Đorđe ”Djole95” Milićević, koji je svoje mesto na velikom turniru obezbedio preko domaćih kvalifikacija. On će se naći u grupi A samo sa predstavnikom Turske, pošto igrač iz Bosne i Hercegovine zbog problema sa pasošem nije doputovao na vreme.

Polufinala i finale su zakazani za 24. avgust, a odmah nakon toga će pobednicima biti uručene nagrade. Tada sledi i ceremonija zatvaranja.

Mi Djoletu želimo puno sreće na turniru, a intervju sa našim predstavnikom možete pročitati ovde.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA