Najbolje i najgore ocenjena FIFA izdanja

Za manje od mesec dana stiže FIFA22, najnovije izdanje jednog od najčuvenijih gejming serijala, koji aktivno izlazi na svakih 12 meseci već duže od 25 godina. Zbog toga smo odlučili da pogledamo koji FIFA naslovi do sada su najbolje, a koji najgore ocenjeni. Sigurni smo da vas čeka nekoliko iznenađenja!

  • 3
FIFA 22, Mbape Foto: EA Sports

Da krenemo od dve najgore ocenjene igre. Verovali ili ne, na poslednjem mestu se nalazi FIFA21, poslednja u nizu, koja je izašla pre manje od godinu dana. Iako niko ne može da ospori da je grafika napredovala, kao i da igru nikada nije igrao veći broj ljudi, rekao bih da je najveće razočarenje u tome što je grafika poslednjih godina jedino što napreduje, dok je igra sama gotovo nepromenjena. Uz to kada dodate neke nepotrebne bagove, kakve igre u 2021. godini ne bi smele da imaju, dobijete veoma nizak rejting od 4.5.

Samo na jednom mestu iznad se nalazi FIFA20, koja je ovde iz identičnih razloga kao i gore pomenuta. Ipak, ona je uspela da uzme nešto bolju ocenu, tačnije 5/10.

Kako ne bi pomislili da su sve nove igre loše ocenjene, FIFA17 se nalazi na 7. mestu sa ocenom 7,4/10, dok je FIFA18 samo nešto lošija sa 7,1.

Na fantastičnom trećem mestu su nalazi legendarna FIFA98, koja je bila prva koja je uvela mali fudbal, koji je bio neverovatno popularan. Ipak, najuspešnije igre su bile početkom prethodne decenije. Drugo mesto su podelila FIFA12 i FIFA14, dok se na prvom mestu sa ocenom 8,1 nalazi FIFA13.

FIFA13 ne samo da je bila jedna od najzabavnijih izdanja, već je to takođe bio i period kada su FIFA youtuberi kao KSI, Miniminter i ostali dominirali sajtom, što je dodatno doprinelo popularnosti igre.

Koja je po vama najbolja FIFA?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA