Engleski fudbalski klub organizuje FIFA turnir na svom stadionu

Ako nikad do sada niste imali priliku da posetite neki engleski fudbalski stadion, besplatni FIFA 22 turnir u organizaciji Birmingema je možda vaša prilika.

  • 0
Foto: Ultimo GG esports

Otvorene su prijave za kvalifikacije za Battle of the Blues turnir u organizaciji fudbalskog kluba Birmingham. Prve utakmice će se odigrati 16. oktobra, a nakon online kvalifikacija, osam takmičara će se uživo boriti na domaćem stadionu kluba za nagradni fond od 1,750 funti. Sve što vam treba je PS5, kopija igre, da se prijavite i pokažete svoje FIFA sposobnosti, a možda se upoznate i sa profesionalnim igračima iz kluba.

Za Battle of the Blues turnir se možete besplatno prijaviti u Challenger Mode-u, a maksimalan broj učesnika je 256. Zato se što pre prijavite ako ste zainteresovani za ovo takmičenje. Na turniru ne moraju da učestvuju isključivo igrači iz Velike Britanije. Dok god možete da stignete do St. Andrew’s stadiona, možete učestvovati na ovom esports turniru.

Učesnici će 16. oktobra igrati mečeve u grupnim fazama, koje će trajati dva dana, a Battle of the Blues turnir će koristiti i posebna pravila. Svi igrači će koristiti sastav Birmingham City-a, sa prosečnom ocenom 90, a poluvremena će trajati šest minuta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA