Finansijska kompanija nastavlja partnerstvo sa NBA

Višegodišnja saradnja će pogoditi i NBA 2K franšizu.

  • 1
Foto: 2K Games/NBA 2K21

American Express će ostati zvanična kreditna kartica NBA lige, kao i WNBA i G League-a. Pored toga, saradnja uključuje i novu integraciju sa NBA 2K serijom igara, koja će vlasnicima kartica omogućiti kupovinu košarkaške simulacije NBA 2K22 u 2K prodavnici, a mogu i da dobiju kod za virtualnu valutu igre. NBA 2K League planira i proširenje u Meksiko pomoću partnera DUX Gaming.

American Express je kreirao i specijalni program ”Jersey Assurance” koji će i dalje funkcionisati. Ovo omogućava vlasnicima kartica da zamene NBA i WNBA dresove u toku sezone, ako njihov igrač promeni timove putem trejda, potpiše kao slobodni agent ili promeni njihov broj na dresu. Ekskluzivna roba i oprema su takođe deo ovog partnerstva.

Kompanija je smeštena u Nju Jork-u, a posluju sa NBA-om još od 1995. godine. Jedina pauza se desila između 2005. i 2010. godine, a ovo je trenutno zvanična kartica timova Boston Seltiks, Bruklin Nets, Čikago Buls, Los Anđeles Lejkers i Majami Hit-a.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸

    5. oktobar 2021 | 14:46

    Шта се дешава са евролигом, штета што је више нема

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA