Liverpul poziva sve obožavatelje u PUBG Mobile

Sledeće nedelje PUBG Mobile igrači će moći da osvoje specijalne Liverpool rančeve i druge sitnice povodom saradnje sa poznatim fudbalskim klubom.

  • 0
Fudbal, FK Liverpool -FK Real, Liverpul, Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Partnerstvo renomiranog fudbalskog kluba Liverpool-a sa popularnom igrom na mobilnim telefonima, PUBG Mobile, će doneti svim betl rojal borcima i fanovima premijerligaša uzbudljivu i ekskluzivnu opremu u igri. Liverpool je saopštio da će PUBG Mobile igrači moći da otključaju LFC brendiranu opremu i zarade u igri besplatnu opremu i predmete, ograničenog izdanja, kao što su padobrani i rančevi. Samo je potrebno da odigrate seriju partija u klasičnom modu.

Ovo je prvi put da fudbalski klub sarađuje sa igrom, a noviteti će moći da se ugrabe od 12. do 20. novembra. Partnerstvo ima za cilj da okupi LFC fanove iz čitavog sveta u virtuelnoj areni, kako bi pokazali svoju podršku i ljubav prema klubu.

Taman kada skupimo sve ove posebne predmete, krećemo i da se pripremamo za PUBG Mobile Global Championship koji će se održati od 30. novembra do 23. januara. Više o turniru saznajte iz zvanične najave na socijalnim mrežama u nastavku teksta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA