GOALS fudbalska simulacija: Da li će moći da se suprotstavi FIFI i PES-u?

Tržište fudbalskih simulacija već neko vreme u šaci drže FIFA u eFootball (PES), ali izgleda da na teren uskoro izlazi novi rival. Evo šta sve znamo o fudbalskoj simulaciji GOALS.

  • 0
goals-football-esports1 Foto: GOALS

Scena fudbalskih simulacija je proteklih nekoliko decenija prilično statična. Pored novine u vidu UFL football-a, uskoro nam stiže i GOALS, igra na kojoj radi suosnivač poznate nemačke esports organizacije, SK Gaming.

Prvi put najavljen u julu 2021. godine, GOALS je reklamiran kao free-to-play AAA naslov sa crossplay opcijom. S obzirom da se radi o AAA naslovu sa crossplay-om, verujemo da će biti dostupan za sve popularne platforme, PC, PlayStation 5 i Xbox Series X. Datum izlaska nam trenutno nije poznat.

Još jedan detalj koji moramo spomenuti, a koji se mnogima možda neće dopasti, jeste da će igra imati sopstveni NFT sistem. Činjenica da će igra biti besplatna je ogroman plus, ali ako smo išta naučili od moderne scene video igara i FIFA Ultimate Team-a, mikrotransakcije su neizbežne. Sa NFT-jem u priči, znate šta možete da očekujete.

Ono što je pod velikim znakom pitanja jesu licence klubova. Developeri još uvek nisu dali konkretan komentar na ovu temu, ali bi njihova implementacija bila ogroman korak za tržište fudbalskih simulacija uopšte. Developeri su takođe istakli da žele da se fokusiraju na izgradnju esports scene GOALS-a.

Pored gomile tizera na zvaničnoj twitter stranici i video trejlera koji se pojavio krajem prošle godine, detalji o gejmpleju nam trenutno nisu poznati. Jedino što znamo jeste da će, po rečima development tima, biti ”izuzetno pristupačan”.

Kakva su vaša očekivanja? Da li GOALS ima šanse da se probije?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA