≫ 

Marko ”Roksa” Roksić je pobednik nacionalnih eFtooball kvalifikacija za GEF šampionat!

Marko ”Roksa” Roksić je novi-stari šampion Srbije u eFtooballu, pošto je ponovo bio najbolji na nacionalnim kvalifikacijama. Samo tri nedelje nakon što je obezbedio plasman na IeSF svetski šampionat, Roksa je osiguran svoje mesto na još jednom internacionalnom turniru – GEF šampionatu!

  • 0
Foto: SESE

U nedelju, 14. avgiusta imali ste priliku da ispratite napetu seriju utakmica između najveštijih eFootball igrača Srbije.

Ovoga puta Stefan ”Kepa” Slavković nije bio prisutan na kvalifikacijama, zbog čega su odmah svi okarakterisali Roksu kao velikog favorita. On je taj stav opravdao već u prvom meču. Prošetao se do finala bez i jednog izgubljenog meča, a onda se sastao sa Nikolom Aleksićem, poznatijim kao Football Hunter.

Očekivali smo još jednu brzu pobedu, ali to nikako nije bio slučaj. Gledali smo dva izuzetno napeta meča, gde je u ključnim trenucima ipak presudilo iskustvo Rokse, koji je došao do nove pobede. Došavši iz upper bracketa, imao je automatsku prednost u finalu, pa je nakon dve dobijene partije slavio rezultatom 3-0.

Ako ste propustili finale, snimak pogledajte OVDE.

RUR i SESE bi želeli da se zahvale svim učesnicima i čestitaju Roksi na fantastičnoj pobedi. Ostalo je još samo da mu poželimo sreću na predstojećim turnirima, pošto ga narednih meseci čeka nekoliko internacionalnih takmičenja!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA