EEF šampionat: Srbija u grupi sa Španijom, Češkom Republikom, Bosnom i Hercegovinom i Jermenijom

Nakon sinoćnjeg izvlačenja, Srbija je dobila protivnike u grupnoj fazi EEF eFootball šampionata u Podgorici koji počinje za nedelju dana!

  • 0
eef-srbija-efootball-2022-grupe Foto: EEF

Srpski predstavnik, Marko ”RoksaCVZ” Roksić će se naći u grupi B zajedno sa predstavnicima Španije, Češke Republike, Bosne i Hercegovine i Jermenije! Turnir počinje 7. septembra i održaće se u glavnom gradu Crne Gore!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Srpski Esports (@sese_org_rs)

Evropske eFootball kvalifikacije za veliki svetski IeSF šampionat odigraće se od 6. do 10. septembra u BEMAX Areni u Podgorici, uz publiku uživo. Kvalifikacije će se održati u okviru eFesta, najvećeg Sci-Tech & Gaming događaja u Crnoj Gori. Pored takmičarskog dela programa, trodnevni festival je namenjen svim ljubiteljima nauke, tehnologije i muzike.

Evropsko prvenstvo u eFudbalu je najveći internacionalni gejming događaj ikada organizovan u Crnoj Gori. Manifestacija će biti organizovana pod pokroviteljstvom Saveza elektronskih sportova Crne Gore (SESCG) i partnera saveza. Najbolji esportisti na turniru će se plasirati na svetski IeSF šampionat na prelepom ostrvu Bali.

Da li verujete da Srbija može ponovo postati šampion Evrope?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA