Stanje na tabeli posle prvog dana EEF eFootball šampionata: Srbija najbolja u grupi B

U sredu, 7. septembra je zvanično počela grupna faza EEF eFootball šampionata u Podgorici – borba za nagradni fond od 10.000 dolara, kao i plasman za veliki svetski IeSF šampionat na ostrvu Bali. Predstavnik Srbije, Marko ”Roksa” Roksić, imao je odličan prvi dan takmičenja, pa hajde da pogledamo stanje na tabeli.

  • 0
eef-efootball-prvi dan Foto: SESE

EEF šampionat održava se u BEMAX Areni u Podgorici u okviru eFesta, najvećeg Sci-Tech & Gaming događaja u Crnoj Gori. Pored takmičarskog dela programa, trodnevni festival je namenjen svim ljubiteljima gejminga, nauke, tehnologije i muzike. EFest traje od 6. do 10. septembra.

Na turniru se takmiči 26 zemalja, među kojima su i Srbija i druge zemlje iz regiona – Makedonija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija i Mađarska. Naš predstavnik Roksa igra iz grupe B zajedno sa predstavnicima Španije, Češke, Bosne i Hercegovine i Jermenije.

Roksa je imao fenomenalan početak na EEF šampionatu – posle tri ubedljive pobede i jednog poraza, osigurao je prvo mesto u svojoj grupi. Sa tim rezultatom, ima odlične šanse za plasman u plejof.

Evo i nekih zanimljivosti sa prvog dana EEF eFootball šampionata:

Danas se nastavlja grupna faza, a kasnije će se odigrati i osmina i četvrt finala. Polufinale, meč za treće mesto i veliko finale će se odigrati sutradan, 9. septembra.

Roksa će započeti drugi dan šampionata sa utakmicom protiv Bosne i Hercegovine, koja počinje u 13:40 časova. Kasnije će odmeriti snage sa Češkom, Španijom i Jermenijom.

Mečeve možete pratiti na zvaničnom EEF Twitch kanalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA