Balkanski derbi u polufinalu EEF eFootball šampionata: Srbija igra utakmicu sa Makedonijom!

EEF eFootball šampionat se zahuktava. Sada sledi polufinale turnira u Bemax Areni u Podgorici, gde ćemo gledati duel predstavnika Srbije i Makedonije, Marka ”Roksa” Roksića i Davida Garevskog. Ne propustite utakmicu na zvaničnom EEF Twitch kanalu!

  • 2
eef-efootball-roksa-david-1 Foto: SESE

Roksa je imao pomalo spor početak u prvoj četvrtfinalnoj utakmici – propustio je odličnu šansu u prvom poluvremenu, a potom je primio gol od Portugalca. Ostao je hladne glave, a potom i uspeo da preokrene duel i završi prvu utakmicu sa rezultatom 4-3. U drugoj utakmici je bio daleko ubedljiviji – završio je meč sa rezultatom 3-1 bez produžetaka, i tako osigurao plasman u polufinale.

Makedonac David Garevski je u četvrtfinalu odmerio snage sa Italijanom u daleko neizvesnijem BO3 duelu. Posle dve napete utakmice sa produžecima, ipak se pokazao kao bolji igrač, i okončao duel sa rezultatom 2-1. Srbija i Makedonija će se sada susresti u drugom polufinalnom meču EEF eFootball šampionata.

Sa druge strane žreba, Turska je savladala Španiju, dok je Izrael porazio Italiju. Duel Izraela i Turske je trenutno u toku, a potom ćemo gledati Srbiju i Makedoniju.

Kanije danas će se odigrati meč za treće mesto, kao i veliko finale šampionata. Sve mečeve možete pratiti na zvaničnom EEF Twitch kanalu.

Pobednik turnira će osvojiti novčanu nagradu od 5.000 dolara, kao i plasman na veliki svetski IeSF šampionat na Baliju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA