≫ 

Veliki dan za srpski esport: Partizan i zvanično postao član JSD!

Odlične vesti!

  • 2
Esport Partizan Foto: Esport Partizan

U prostorijama Jugoslovenskog sportskog društva Partizan održan je sastanak gde su donete brojne odluke, a gde je jedna od najvažnijih, bar za esport svet - odluka da se esport Partizan pridruži sportskom društvu!

Esport Partizan je svoj debi imao tokom ove godine, prvo su se predstavili na LoL sceni, gde su završili EBL split na u polufinalu, da bi potom osnovali i ekipu u CS:GO, gde su već imali nekoliko dobrih rezultata.

Očigledno, crno-beli ne planiraju da se zaustave na "dobrim rezultatima", već žele da ciljaju i najviše, o čemu govori i ova odluka sportskog društva.

U status pridruženih članova JSD Partizan, izglasani su eSport klub Partizan i KK Partizan 3×3. Status pridruženog člana MMA klub Partizan je dobio uslovno, a prethodno je potrebno da okonča proces registracije kluba.

Podsetimo, LoL ekipa Partizana je već na neki način uradila i nešto neverovatno u srpskom esportu, pošto je odlučila da sa čitavom ekipom potpiše ugovore na godinu dana, što je presedan na srpskoj LoL sceni.

Video: Drugi dan Games.cona: Zanimljivi kostimi i još više turnira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trut

    13. decembar 2022 | 09:09

    Samo u virtuelnom svetu i mogu nešto da osvoje, hahahah

  • Osoba x

    18. decembar 2022 | 22:13

    hocete li konacno da resite ovo jugoslovensko u imenu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA