Vreme čitanja: oko 1 min.

EFootball nastavlja da raste! Stižu novi klubovi!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stigla je eFootball verzija 2.5.0 koja nam donosi čak 82 nova kluba koja će igrači moći da koriste kroz Trial Match mod!

  • 0
eFootball Foto: Konami/eFootball

Iako je prošlo mnogo vremena otkako je PES postao eFootball, igra tek sad polako počinje da liči na gotov proizvod. KONAMI je godinu počeo dodavanjem velikog broja timova, a sada se taj broj znatno povećao. Ubačeno ja čak 82 tima iz brazilske, američke, tajlandske lige, kao i azijske lige šampione!

Sad je u Trial Matchu samim tim dostupno tačno 235 klubova. Nažalost, nikakvi novi modovi nisu došli s ovim ažuriranjem, što znači da još uvek nema ništa od Master Lige!

Umesto toga dobili smo neke izmene u samom gameplayu. Jedna od značajnijih je ta da ukupna ocena fudbalera više nije ograničena na 100. Dodali su i opciju Legacy transfera za prebacivanje EXP bodova i veština sa jednog igrača na drugog.

Takođe su popravili i niz grešaka, posebno u vezi sa sudijama i kartonima. Ipak, predlažemo vam da pogledate klip u prilogu ispod, koji će vam detaljnije obrazložiti sve novitete!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA