Vreme čitanja: oko 1 min.

U susret FC 24, EA Sports uklonio FIFA igre sa digitalnih prodavnica!

Vreme čitanja: oko 1 min.

EA Sports ”uništava” bilo kakve dokaze o prethodnom partnerstvu sa FIFOM.

  • 0
ea-sports-fc-2024-trailer1 Foto: EA Sports

Prvi put najavljen u maju 2022. godine, EA Sports FC 24 će biti prva igra u FIFA serijalu koja neće koristiti FIFIN brend. U pripremi za zvaničan izlazak 29. septembra, EA je izgleda odlučio da totalno ”opere ruke” od FIFE, pošto je uklonio dobar deo prethodnih igara u serijalu sa digitalnih prodavnica.

Kako saznajemo iz twitter objave korisnika MauroNL, svaki FIFA naslov od 14. do 23. više ne možete kupiti onlajn. FIFU 22 i 23 i dalje možete igrati putem EA Play servisa.

Logično je što se EA odlučio za ovaj potez zbog raskida saradnje sa FIFOM, ali i zbog bolje promocije svog novog brenda. Međutim, nevezano za ovu situaciju, EA je ranije uklanjao starija izdanja svojih sportskih igara sa digitalnih prodavnica – na primer, Madden NFL 20 više ne možete kupiti onlajn. Madden NFL od 21. do 24. možete kupiti na Xbox-u i PlayStation-u, dok na Steam-u Madden NFL možete igrati tek od izdanja iz 2022. godine.

EA Sports FC 24 izlazi 29. septembra i biće dostupan za PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch i Android.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA