Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Aleksić osvojio 4. mesto na Adria eFootball kupu u Baru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pred Nikolom je svetla budućnost.

  • 0
football-hunter-adria-efootball-cup-24-1 Foto: SESE

Sinoć se odigrala velika završnica Adria eFootball 2024 kupa, međunarodnog događaja koji je okupio najveštije eFootball igrače iz 15 zemalja širom Evrope, uključujući Srbiju. Turnir se održao tokom vikenda za nama, 11. i 12. maja, uživo u Baru.

U subotu, 11. maja završena je grupna faza turnira, odakle se 16 igrača plasiralo u plejof. Među ovim igračima su i tri srpska reprezentativca – Nikola ”Football_hunter4” Aleksić, Marko ”Roksić” Roksa i Vuk ”PerunThunderGod” Aleksić. Naš četvrti predstavnik, Marko ”Drinjo90” Drinjaković, nažalost nije prošao dalje.

Vuk Aleksić je izvukao najdeblji kraj, pošto je njegov protivnik u osmini finala bio Marios ”greekmafia” Papanagiotou, reprezentativac Grčke i osvajač titule na Adria eFootball 2024 kupu. Grk je upisao svoju prvu pobedu u plejofu sa rezultatom 2-0.

Roksa je dogurao do četvrtfinala posle trijumfa nad mađarskim predstavnikom Bende ”BendeJuice” Vargom. Tamo ga je sačekao greekmafia, koji je tada upisao svoju drugu 2-0 pobedu.

Najbolji rezultat ostvario je Nikola Aleksić sa osvojenim četvrtim mestom. U nastavku možete pogledati finalni žreb.

adria-efootball-cup-f-bracket-24-1 Printskrin: Toornament.com

Snimak prenosa turnira možete pogledati ovde.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA