≫ 

Treća Beyond the Summit Pro Series sezona samo što nije počela!

Beyond the Summit, američki esports studio sa sedištem u Los Anđelesu, je odlučio da popuni praznine u takmičarskoj Dota 2 sceni, najavivši treću BTS Pro Series sezonu.

  • 0
BTS-S3 Foto: Beyond the Summit

Cela Dota 2 zajednica je posle prve OMEGA League sezone sigurno ostala željna dobrih turnira. Beyond the Summit se postarao da nam obezbedi novu Pro Series sezonu, podeljenu na 3 divizije. Evropska/CIS i SEA divizija kreću u subotu, 12. septembra, dok je američka već uveliko počela. Nagradni fond za svaku diviziju je po $50,000.

Turnir je podeljen na grupnu i plejof fazu. Najboljih 8 ekipa iz svake divizije će se plasirati u plejof bracket sa duplom eliminacijom. Svi mečevi se igraju Bo3, osim finala koje će biti Bo5. Ceo turnir će trajati do 30. septembra, kada se završava evropska/CIS divizija. SEA divizija će trajati do 27., a američka do 22. septembra.

Na evropskoj/CIS diviziji možemo da vidimo neka poznata lica sa OMEGA League Divine divizije, kao što su NiP, 5men i Khan, ali i novu ekipu mudgolems.

Ko će biti šampion 3. BTS Pro Series sezone?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA