≫ 

Septembarski turniri koje ne bi trebalo da propustite

I pored svih ovogodišnjih komplikacija esport i dalje živi, a mi izdvajamo koje turnire morate ispratiti ovog meseca.

  • 0
esl-one-PLxiii1 Foto: ESL One/ESL Pro League Season 12

Očekuje nas bogata jesen tako da ljubitelji esporta imaju razloga za veselje. Posle pauza i otkazivanja većih turnira scena polako postaje sve aktivnija, a turniri počinju da se organizuju skoro jedan za drugim. Ko će to sve da stigne da isprati? Pa vi, ako ispratite ovaj mali kalendar događaja koji smo vam spremili. Nije bitno iz koje igre dolazite, ovog meseca definitivno ima za svakoga po nešto, pa čak i za novajlije.

EUROPEAN MASTERS 2020 SUMMER (League of Legends)

17.09 - 20.09

Foto: Riot Games/European Masters 2020

Svetsko prvenstvo samo što nije stiglo a nema boljeg načina da se zagrejete za njega od evropskog takmičenja koje traje do 20. septembra. Znamo da kasnimo, jer je takmičenje zvanično krenulo krajem avgusta, ali možda se priključujete baš kad treba. Timovi su stigli do četvrtine finala tako da ćete imati priliku da gledate najbolje od najboljih. Za informacije o turniru, vremenima i ostalim detaljima posetite ovu stranu a turnir možete pratiti na ovom strimu.

ESL ONE GERMANY 2020 ONLINE: KVALIFIKACIJE (DOTA 2)

19.09 - 27.09

Foto: ESL One/ESL ONE GERMANY

Timovi počinju kvalifikacije za onlajn turnir koji će početi 5. oktobra. Ostalo je još samo pet slobodnih mesta na završnom turniru a DOTA 2 timovi će kroz dve otvorene (za sve timove) kvalifikacije pokušati da se domognu nagradnog fonda od $400,000. Kako biste lakše pratili turnir predlažemo da posetite ovaj link a turnir možete da gledate i na ovom strimu.

ESL Pro League Season 12 (Counter Strike:GO)

21.09 - 06.10

Foto: ESL One/ESL Pro League Season 12

Završni turnir je otkazan i preseljen online tako da nećemo biti u prilici da vidimo naše omiljene timove u LAN okruženju. Timovi se takmiče po reginalnim turnirima a sve regije su stigle do playoff-a tako da je pravo vreme da se priključite. Sledi nam prvo završnica Okeanije, Azije, Južne Amerike a zatim i playoff Severne Amerike i Evrope. Za tabelu i raspored odigravanja pratite ovaj link a strim možete naći ovde.

RLCS Season X Fall ( Rocket League)

24.09 - 04.10

Foto: Psyonix/RLCS Season X

Sličnu sudbinu CS:GO turnira je doživeo i ovaj događaj. Glavni oflajn turnir je otkazan ali se timovi i ovde takmiče u regionalnim turnirima, a svaka regija će odigrati čak tri mini takmičenja. Sledeći na redu je treći evropski turnir tako da ne propustite da odgledate ovu interesantnu mešavinu akrobatske vožnje i fudbala. Skrenuli bi pažnju da Barselona ima tim u ovom takmičenju, a tu je i Dejvid Bekamova ekipa Guild Esports. Sve tabele i rezultate pogledajde ovde a strim možete pratiti na ovom linku.

World Championship 2020 (League of Legends)

25.09 - 11.10 

Foto: Riot Games/Worlds 2020

Kraj meseca nam donosi možda i najveći događaj ove godine. Svetsko prvenstvo u LoL-u počinje predkvalifikacionim turnirom a timovi se bore za četri preostala mesta u grupnoj fazi. Pridružite se milionskom auditorijumu i uživajte u nekoliko nedelja vrhunskog LoL-a na ovom strimu a rezultate, tabele i statistike pogledajte ovde.

Dreamhack Masters Winter Online 2020 ( Starcraft 2)

30.09 - 22.11 

Foto: Dreamhack/Dreamhack Masters 2020

Poslednji turnir koji smo izdvojili za ovaj mesec je početak zimske sezone u Starcraft-u. I pored raznih padova, Starcraft scena je i dalje aktivna kao i većina koreanskih profesionalaca. Da li može neko od igrača van azijskog kontinenta da bude na vrhu, gledajte u strategijskom prazniku koji će trajati skoro dva meseca. Više informacija na ovom linku a strim pratite ovde.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA