San Francisko Šok osvojio Overwatch Ligu drugu godinu zaredom!

Šok je uspeo da nadjača Seul Dajnasti i tako postane prvi tim u istoriji sa dve titule šampiona.

  • 0
overwatch-1 Foto: Activision Blizzard/Overwatch

Ekipa iz San Franciska drugu godinu zaredom dokazije da ne postoji bolji tim u Overwatch Ligi pobedom nad Seul Dajnastijem u uzbudljivom finalu rezultatom 4-2. Treća sezona je bila veoma burna za krunisane šampione. Sastav je morao da pravi drastične strateške izmene jer su izgubili vođu tima Džeja ''Sinatraa'' Vona ali se emocionalni rolerkoster srećno završio jer je družina pronašla dostojnu zamenu u Seočangu''ANS''Liu. Novajlija je vrlo brzo shvatio svoju ulogu u timu i do kraja sezone ušao u diskusije o najboljim igračima na svojoj poziciji.

Završivši sezonu rezultatom 25-3, potvrđujući dominaciju nad severnoameričkim regionom, očekivanja su bila na vrhuncu da se vidi da li šampioni mogu da zadrže titulu i pruže otpor najboljim timovima Azije - Šangajskim Zmajevima i Seul Dinastiji.

Foto: Activision/Overwatch League

Dei ''Crusty'' Park je vodio ekipu pravo do finalne nedelje gde su pobedili Dajnasti i izbacili Zmajeve iz gornjeg breketa. U velikom finalu se činilo da će Šok još jednom počistiti protivnike kao u prošlogodišnjem kada su pobedili na prve dve mape, ali Dajnasti je uspeo da se vrati u igru i učini meč mnogo zanimljivijim. Pored titule šampiona San Francisko Šok je zaradio i $1.5 miliona kao nagradu za još jednu uspešnu sezonu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA