Gejming Oskari: Gledajte prenos u ponoć!

Manifestacija ''The Game Awards'' je jedan od najvećih gejming događaja godine.

  • 0
game-awards-2020-1 Foto: The Game Awards

Manje od 10 sati vas deli od dodele ”gejming oskara” The Game Awards, velike konferencije koja vas uvodi u svet video igara. Prenos počinje tačno u ponoć, i biće emitovan na preko 30 streaming platformi!

Trenutna pandemija korona virusa nas je ove godine sprečila da uživo prisustvujemo velikim gejming konvencijama. Međutim, poznate ličnosti iz gejming industrije su se ipak pobrinule da održe tradiciju, i da nam obezbede vrlo specijalno i nezaboravno veče.

Svaka The Game Awards manifestacija se osvrće na celu godinu i pokriva razvoj i novine u gejming industriji. Pored toga, imaćemo priliku da vidimo pregršt novih najava, uz obavezna iznenađenja.

Veliki deo ovog događaja je i dodela nagrada za preko 20 različitih kategorija, od kojih je titula najbolje igre godine najupadljivija. Pronaći ćete i čak 6 kategorija vezanih za esports scenu – nagrade za Najboljeg Esportistu, Najboljeg Esports Trenera, Najbolji Esports Turnir, Najbolji Esports Naslov, Najboljeg Esports Voditelja i Najbolju Esports Ekipu.

Manifestaciju ćete moći da pratite na preko 30 različitih platformi, od kojih su najpoznatiji YouTube i Twitch. Prenos počinje u ponoć.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA