IEM Katowice 2021 će se igrati bez publike

Jedan od najbučnijih događaja će biti održan na lokaciji, samo bez vatrene Poljske publike.

  • 0
Foto: ESLgaming.com

Otkriveno je da se Intel Extreme Masters Katowice 2021 neće igrati uživo pred publikom. Takmičari će se ipak nadigravati u Counter-Strike: Global Offensive, StarCraft II i Warcraft III: Reforged, međutim publici neće biti dozvoljeno da prisustvuje.

U zvaničnoj objavi, ESL je saopštio da je planirano da se sva tri turnira igraju bez publike, ali da će se događaj ipak održati uživo za takmičare. Ako se dogodi da covid postane glavna prepreka za sigurnost igrača i osoblja, organizacija će preseliti Evropska takmičenja onlajn.

CS:GO turnir se očekuje između 16. i 28. februara, sa nagradnim fondom od milion dolara i 24 takmičarske ekipe. StarCraft II je postavljen između 23. i 28. februara, a 36 igrača se nadmeće za deo nagradnog fonda od $500,000. Warcraft III je zakazan za 4-7 marta, a u toj konkurenciji 16 igrača će se boriti boriti za 130.000 dolara.

ESL i dalje razmatra opcije za događaje u 2021, a više vesti o voj temi možemo da očekujemo sledećeg meseca. Posebno je interesantno što ćemo imati priliku da ponovo gledamo Starcraft i Warcraft profesionalce na velikoj bini.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA