≫ 

Gledajte i učestvujte u humanitarnom prazniku Awesome Games Done Quick

Organizacija Games Done Quick svake godine održava gejming maraton, a sve donacije idu fondaciji za sprečavanje kancera.

  • 0
Foto: Games Done Quick

Zimski raspust i dalje traje, a ako vam je ponestalo ideja kako da provedete narednih nedelju dana mi imamo jednu ideju. Juče je krenuo godišnji događaj Awesome Games Done Quick na kome gejmeri prelaze klasične i popularne igre što brže mogu. Od 3. do 10. januara videćete vešte gejmere koji prelaze igre, za koje vam je obično potrebno po nekoliko sati ili dana, za nekoliko minuta.

Događaj je pravi praznik za gejmere svih uzrasta jer među igrama možete da gledate ''profesionalce'' kako uništavaju neku igru koja vas je mučila kada ste bili mlađi, ali i moderni naslovi ne mogu se suprotstaviti ovim posvećenim igračima. Igre koje će se pojaviti tokom ovog zbivanja su brojne a neke od njih su Skyrim, Thief 2, Legend of Zelda: Ocarina of Time, Darksiders, a tu su i noviji naslovi Hades, Cuphead, Tony Hawk Pro Skater 1+2 i mnoge druge.

Ove godine AGDQ se održava u nešto izmenjenom formatu zbog pandemije, tako da svi učesnici igraju iz svojih domova. Ako želite, možete donirati novac na strimu, a sav prikupljeni fond ide organizacijama koje se bave prevencijom kancera. Strim će se do 10. januara emitovati bez prestanka, a na ovom linku možete pogledati raspored igara.

Počnite humanitarno ovu godinu i uživajte u veštinama gejming sprintera.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA