Rocket League slavi dan žena sa novim ekskluzivnim turnirom

Srećan 8. mart!

  • 0
rocket-league-psyonix-rlg-1 Foto: Psyonix

Psyonix, razvojna kompanija koja nam je donela fenomenalni spoj trke i fudbala, je predstavila novi Rocket League turnir u čast internacionalnom danu žena, ali i istorijskom mesecu žena, koji se slavi u Sjedinjenim Američkim Državama. Turnir će početi 24. marta.

U čast svim ženama iz Rocket League zajednice, Psyonix nam je spremio novu seriju izazova i skinova, kao i Rocket League Goals For Change turnir u saradnju sa američkim gejming i esports studijom, Beyond the Summit.

Goals For Change će biti zabavano takmičenje za sve žene iz Rocket League zajednice. Pored mečeva u klasičnom Soccar modu, na turniru ćete imati priliku da čujete intervjue sa kapitenima učesničkih ekipa, kao i sa Psyonix umetnicom Lindsey G, koja će razgovarati o svom iskustvu u gejming industriji. Psyonix će otkriti dodatne informacije o Goals For Change turniru u narednih nekoliko nedelja. Sam turnir počinje 24. marta!

Lindsey G je dizajnirala novi Rocket League skin, Moonpaw Wheels, koga možete nabaviti u Item Shop prodavnici, i potpuno je besplatan! Nemojte previše da čekate!

Ovo nije prvi put da je Psyonix sponzorisao ženski Rocket League turnir. Naime, u toku je i Women’s CarBall šampionat, koji će trajati do 13. marta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA