Poznata danska esports organizacija otvara milionski gejming centar od 1200 kvadrata

  • 0
astralis-nexus-1 Foto: Astralis

Danska esports organizacija Astralis 19. juna otvara svoj moderni gejming u srcu glavnog grada, Kopenhagena.

Svi gosti koji budu prisutni na svečanom otvaranju će imati priliku da upoznaju profesionalne igrače iz Astralis CS:GO i FIFA 21 ekipa, kao i igrače iz juniorske CS:GO ekipe.

Slično Astralisovom uspehu na profesionalnoj CS:GO sceni, ova gejming arena je jedna od najvećih i najmodernijih esports centara na svetu. Takozvani Astralis Nexus ima čak 1200 kvadrata, 130 stolova sa sve najmodernijim gejming računarima, 4 VIP sobe, 3 striming sobe, amfiteatar koji prima do 40 gostiju, centar za edukaciju, kao i prodavnicu od 300 kvadrata, gde će navijači Astralisa imati priliku da kupe njihovu brendiranu robu.

Sa ubrzanim razvojem esports industrije niču i mnogi internacionalni gejming centri, od velelepnih građevina koje mogu da se mere sa najvećim sportskim arenama, do specijalnih igraonica za penzionere.

Fotografije centra možete pogledati ovde.

Astralis je esports organizacija osnovana 2016. godine, najpoznatija po svojoj CS:GO ekipi. Danska petorka je tokom godina ostvarila neverovatan uspeh, osvojivši preko 20 turnira, od kojih su 4 Majori, najprestižnija CS:GO takmičenja. Pored izuzetnog CS:GO tima, Astralis poseduje i FIFA i League of Legends divizije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA