Gejming događaj već sedmu godinu skupio milion dolara u humanitarne svrhe

Sedmi put najbrži igrači i obožavaoci Summer Games Done Quick događaja su skupili milion dolara za humanitarnu organizaciju Doctors Without Borders.

  • 0
Foto: Games Done Quick

Donacije su prešle cifru od milion dolara za vreme Pokemon Black and White trke, koja nam je donela preko tri sata intenzivne akcije, a završnica se svela na posjednih nekoliko sekundi dok su se igrači borili da prvi pređu igru.

Pošto je pređena granica od milion dolara, fanovii su otključali četvrtu bonus igru. Halo 2, bilo koji procenat run, će biti ubačen u raspored, a do finalnog dana 11. jula ostalo je da se otključaju još dve bonus igre. Na kraju petog dana SGDQ je skupio 1,013,761 dolara.

Sledeći cilj je cifra od 2.3 miliona dolara, koja je skupljena prošle godine. Biće teško da donacije prestignu ovaj broj, ali pošto je ostalo još da se igraju The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario 64 i Kindom Hearths II Final mix, gledaoci imaju dosta vremena da povećaju ukupne donacije.

Događaj možete pratiti na zvaničnom Twitch kanalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA